Početna Smeštajni kapaciteti

HOTEL "BEOGRAD" **

hotel_beogradHotel "Beograd" je oaza mira i udobnosti smeštena usred uzavrele energije i burnog života centra Beograda, koji svakodnevno poseti hiljade ljudi i predstavlja idealnu bazu kako poslovnim ljudima, tako i onima koji putuju iz uživanja.

Lokacija hotela je izuzetna. Nalazi se u centru grada, u neposrednoj blizini železničke i autobuske stanice, sa odličnim vezama sa svim delovima grada. Nadomak je Knez Mihailove ulice, šetališta u kome možete osetiti sav šarm Beograda, nadomak mnogobrojnih pozorišta, muzeja i bioskopa, kao i Skadarlije - stare boemske četvrti. Takođe se nalazi u neposrednoj blizini Skupštine grada Beograda, Privredne Komore Srbije, Privredne Komore Beograda, brojnih ministarstava i ostalih institucija relevantnih za poslovne ljude.

Opširnije...

 

HOTEL "ŽELEZNIČAR" ** - VRNJAČKA BANJA

vrnjacka_banjaHotel "Železničar" je kategorisan kao hotel sa dve zvezdice. Nalazi se u najužem centru Vrnjačke Banje, na samom obodu vrnjačkog parka i 100 metara od centra, u neposrednoj blizini nadaleko poznatog termomineralnog izvora "Topla voda", za čija su svojstva znali još stari Rimljani. Raspolaže kapacitetom od 110 ležaja. Sobe su jednokrevetne i dvokrevetne, sa kupatilom, toaletom i telefonom. Hotelski restoran ima 222 mesta, a sala se može prema potrebi podeliti u tri odgovarajuće celine. Pogodan je za održavanje seminara, savetovanja, banketa i sl. Gostima je na raspolaganju kafe-bar, kao restoran "Romantika", koji se nalazi u sklopu hotela. Hotel je otvoren cele godine.

Hotel "Železničar" u Vrnjačkoj Banji je jedan od najtraženijih i najpopularnihji banjskih objekata - u proleće u mirisu lipa uživaju učesnici mnogobrojnih skupova: kongresa, simpozijuma, radničko sportskih igara, kao i učenika na nastavi u prirodi... u vrele letnje dane je idealno mesto za porodične godišnje odmore obogaćene raznovrsnim kulturno-zabavnim programima (Vrnjački karneval, Festival filmskog scenarija, Muzički festival "Vrnjci"...), topli jesenji dani privlače učesnike novih kongresa, festivala, seminara i sportskih susreta, djačkih ekskurzija... novogodišnji termini su uvek ranije prodati, a u vreme zimskog raspusta žičara na obližnjem Goču je spremna za nove goste, ljubitelje skijanja i mnogobrojnu decu.

Opširnije...

 

HOTEL "ŽELEZNIČAR" ** - VRANJSKA BANJA

vranjska_banjaU samom centru Vranjske Banje, nalazi se hotel "Železničar", moderan, sa 42 sobe i 9 apartmana, raspolaže sa ukupno 100 ležaja. U sastavu hotela postoji sala za stoni tenis, kao i termalna kupatila u kombinaciji sa djakuzi kadama. Na raspolaganju su i parking i room service. Udaljenost od Beograda je 300 km, a od aerodroma Niš 100 km. Hotel radi tokom cele godine.

Hotel "Železničar" u Vranjskoj Banji je ostvario saradnju sa Specijalnom  bolnicom za rehabilitaciju Vranjska Banja, koja gostima hotela obezbedjuje korišćenje bolničkih mogućnosti i pogodnosti, po ceni od 500,00 din na dnevnom nivou, bez obzira na broj i vrstu terapija. Sve detaljnije i opširnije informacije o indikacijama i samim terapijama, svi sadašnji i budući gosti hotela mogu dobiti na sajtu: www.vranjskabanja.co.rs

Hotel "Železničar" je izuzetno pogodan za održavanje seminara, savetovanja, kongresa, kao i za organizovanje različitih  proslava. Imajući u vidu visok kvalitet smeštajnih kapaciteta, kao i geografski položaj, hotel "Železničar" je maksimalno pogodan u domenu tranzitnog i svakako banjskog turizma, s obzirom na ostvarenu saradnju sa Specijalnom bolnicom Vranjska Banja, po maksimalno povoljnim uslovima i po pristupacnim cenama.

Vranjska Banja nalazi se 12 km istočno od Vranja, na železničkoj i drumskoj magistrali Beograd-Atina, na nadmorskoj visini od 400 metara. Svakako je najpoznatija po svojoj vodi. To je najtoplija banja u Evropi sa temperaturom mineralne vode od 96°C, dok na pojedinim mestima voda izbija u vidu pregrejane pare temperature čak 111°C. Danas Vranjska Banja predstavlja svojevrsnu ekološku oazu sa velikim potencijalom za turizam i atraktivnu destinaciju za lečenje posttraumatskih stanja i niza oboljenja, za pripremu sportista ili jednostavno prijatan kutak za odmor i rekreaciju.

Opširnije...

 

KONAČIŠTE "ŽELEZNIČAR" - BEOGRAD

konacisteKonačište "Železničar" raspolaže sa 173 ležaja, raspoređenih u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim sobama i apartmanima. Svaka soba ima TV, kupatilo i klima uređaj. Na raspolaganju su i parking, bar, kao i room service. Objekat je udaljen  od aerodroma  21 km, od centra grada 1.5 km, od železničke i autobuske stanice 300 metara. Konačište je otvoreno tokom cele godine.

Opširnije...

 

KONAČIŠTE "OSMICA"

konaciste-osmicaKonačište „Osmica“ je smešteno u neposrednoj blizini restorana „Šarganska osmica“i motela „Mokra Gora“. Zaseban je i izdvojen objekat, u kome je moguć smeštaj za oko45 osoba. Na raspolaganju gostima je, kao posebna pogodnost i multimedijalna sala, sa50 mesta, koja je opremljena potrebnim uredjajima,neophodnih za održavanje seminara,radnih sastanaka i edukativnih skupova. Atraktivni enterijer, posebna unutrašnja obradazidova i umetničko nadahnuće, će vas zasigurno vratiti u neka davna prošla vremena.

Opširnije...

 

MOTEL "MOKRA GORA"

motel-mokra-goraMuzejsko-turistički kompleks "ŠARGANSKA OSMICA"- raspolaže sa oko 65smeštajnih mesta u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, kao i apartmanima.Sve sobesu sa kupatilima, veći broj soba je sa TV prijemnicima, a apartmani su opremljeni iklima uređajima. Navedeni kapaciteti u potpunosti ispunjavaju apsolutno sve potrebe iukuse čak i najzahtevnijih gostiju, na prvom mestu, ali i sve norme propisane Zakonom oturizmu i ugostiteljstvu.

Motel “Mokra Gora” se nalazi na samoj železničkoj stanici Mokra Gora, u istom zdanjusa restoranom “Šarganska osmica”. U izuzetno prijatnom i udobnom ambijentu, smeštajje moguć za 10 osoba. Obezbedjen parking, udobnost, vožnja vozom “Nostalgija” iprirodno okruženje, preduslovi su za pravi odmor, skupa sa kulinarskim specijalitetima,koje sprema i gostima nudi osoblje restorana “Šarganska osmica”.

Opširnije...