Početna Smeštajni kapaciteti

Hotel Železničar - Makiš

vrnjacka_banjaHotel Železničar Makiš raspolaže sa 180 ležaja, rasporedjenih u dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne i osmokrevetne sobe. Ovakvom strukturom, hotel Železničar Makiš je pogodan za smeštaj djaka i studenata, za pripremu sportista i rekreativaca, kao i smeštaj radnika koji se nalaze na radnom zadatku u Beogradu.

Na raspolaganju gostima hotela su parking prostor, prodavnica u okviru hotela i restoran Makiš, koji se nalazi u neposrednoj blizini hotela. Objekat je udaljen od aerodroma 27 km, od centra grada 12 km, a od železničke i autobuske stanice oko 11 km. Objekat je otvoren tokom cele godine.

Informacije i rezervacije

Adresa: Lole Ribara 2, Železnik, 11250 Beograd

Tel: +381 11 25 77 536 


Cenovnik

cenovnik smestaja u hotelu zeleznicar makis
cenovnik dnevnog i mesecnog zakupa u hotelu zeleznicar makis

 

Galerija

Kliknite na sliku za uvećan prikaz


Lokacija

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

 

HOTEL "BEOGRAD" **

 

AKCIJA

(od decembra 2014. do aprila 2015. godine)

specijalni popust od 50% na neadaptirani smeštaj u hotelu Beograd.

 

hotel_beogradHotel "Beograd" je oaza mira i udobnosti smeštena usred uzavrele energije i burnog života centra Beograda, koji svakodnevno poseti hiljade ljudi i predstavlja idealnu bazu kako poslovnim ljudima, tako i onima koji putuju iz uživanja.

Lokacija hotela je izuzetna. Nalazi se u centru grada, u neposrednoj blizini železničke i autobuske stanice, sa odličnim vezama sa svim delovima grada. Nadomak je Knez Mihailove ulice, šetališta u kome možete osetiti sav šarm Beograda, nadomak mnogobrojnih pozorišta, muzeja i bioskopa, kao i Skadarlije - stare boemske četvrti. Takođe se nalazi u neposrednoj blizini Skupštine grada Beograda, Privredne Komore Srbije, Privredne Komore Beograda, brojnih ministarstava i ostalih institucija relevantnih za poslovne ljude.

Opširnije...

 

HOTEL "ŽELEZNIČAR" ** - VRNJAČKA BANJA

vrnjacka_banjaHotel "Železničar" je kategorisan kao hotel sa dve zvezdice. Nalazi se u najužem centru Vrnjačke Banje, na samom obodu vrnjačkog parka i 100 metara od centra, u neposrednoj blizini nadaleko poznatog termomineralnog izvora "Topla voda", za čija su svojstva znali još stari Rimljani. Raspolaže kapacitetom od 97 ležaja, tj. 53 sobe.

Opširnije...

 

HOTEL "ŽELEZNIČAR" ** - VRANJSKA BANJA

vranjska_banjaU samom centru Vranjske Banje, nalazi se hotel "Železničar", moderan, sa 42 sobe i 9 apartmana, raspolaže sa ukupno 120 ležaja. U sastavu hotela postoji sala za stoni tenis, kao i termalna kupatila u kombinaciji sa djakuzi kadama. Na raspolaganju su i parking i room service. Udaljenost od Beograda je 300 km, a od aerodroma Niš 100 km. Hotel radi tokom cele godine.

Struktura soba je sledeća:

  • 28 soba sa francuskim ležajem
  • 14 dvokrevetnih
  • 9 apartmana

Kapacitet restorana hotela je 270 mesta, od toga velika sala 140 mesta, mala sala 40 mesta, aperitiv bar 30 mesta, poslastičarnica 20 mesta i hol 40 mesta.

Hotel "Železničar" u Vranjskoj Banji je ostvario saradnju sa Specijalnom  bolnicom za rehabilitaciju Vranjska Banja, koja gostima hotela obezbedjuje korišćenje bolničkih mogućnosti i pogodnosti, po ceni od 700,00 din na dnevnom nivou, bez obzira na broj i vrstu terapija. Sve detaljnije i opširnije informacije o indikacijama i samim terapijama, svi sadašnji i budući gosti hotela mogu dobiti na sajtu: www.vranjskabanja.co.rs

Hotel "Železničar" je izuzetno pogodan za održavanje seminara, savetovanja, kongresa, kao i za organizovanje različitih  proslava. Imajući u vidu visok kvalitet smeštajnih kapaciteta, kao i geografski položaj, hotel "Železničar" je maksimalno pogodan u domenu tranzitnog i svakako banjskog turizma, s obzirom na ostvarenu saradnju sa Specijalnom bolnicom Vranjska Banja, po maksimalno povoljnim uslovima i po pristupacnim cenama.

Vranjska Banja nalazi se 12 km istočno od Vranja, na železničkoj i drumskoj magistrali Beograd-Atina, na nadmorskoj visini od 400 metara. Svakako je najpoznatija po svojoj vodi. To je najtoplija banja u Evropi sa temperaturom mineralne vode od 96°C, dok na pojedinim mestima voda izbija u vidu pregrejane pare temperature čak 111°C. Danas Vranjska Banja predstavlja svojevrsnu ekološku oazu sa velikim potencijalom za turizam i atraktivnu destinaciju za lečenje posttraumatskih stanja i niza oboljenja, za pripremu sportista ili jednostavno prijatan kutak za odmor i rekreaciju.

Opširnije...

 

KONAČIŠTE "ŽELEZNIČAR" - BEOGRAD

konacisteKonačište "Železničar" raspolaže sa 173 ležaja, raspoređenih u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim sobama i apartmanima. Svaka soba ima TV, kupatilo i klima uređaj. Na raspolaganju su i parking, bar, kao i room service. Objekat je udaljen  od aerodroma  21 km, od centra grada 1.5 km, od železničke i autobuske stanice 300 metara. Konačište je otvoreno tokom cele godine.

Opširnije...

 

KONAČIŠTE "OSMICA"

konaciste-osmicaKonačište „Osmica“ je smešteno u neposrednoj blizini restorana „Šarganska osmica“i motela „Mokra Gora“. Zaseban je i izdvojen objekat, u kome je moguć smeštaj za oko45 osoba. Na raspolaganju gostima je, kao posebna pogodnost i multimedijalna sala, sa50 mesta, koja je opremljena potrebnim uredjajima,neophodnih za održavanje seminara,radnih sastanaka i edukativnih skupova. Atraktivni enterijer, posebna unutrašnja obradazidova i umetničko nadahnuće, će vas zasigurno vratiti u neka davna prošla vremena.

Opširnije...

 

MOTEL "MOKRA GORA"

motel-mokra-goraMuzejsko-turistički kompleks "ŠARGANSKA OSMICA"- raspolaže sa oko 65smeštajnih mesta u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, kao i apartmanima.Sve sobesu sa kupatilima, veći broj soba je sa TV prijemnicima, a apartmani su opremljeni iklima uređajima. Navedeni kapaciteti u potpunosti ispunjavaju apsolutno sve potrebe iukuse čak i najzahtevnijih gostiju, na prvom mestu, ali i sve norme propisane Zakonom oturizmu i ugostiteljstvu.

Motel “Mokra Gora” se nalazi na samoj železničkoj stanici Mokra Gora, u istom zdanjusa restoranom “Šarganska osmica”. U izuzetno prijatnom i udobnom ambijentu, smeštajje moguć za 10 osoba. Obezbedjen parking, udobnost, vožnja vozom “Nostalgija” iprirodno okruženje, preduslovi su za pravi odmor, skupa sa kulinarskim specijalitetima,koje sprema i gostima nudi osoblje restorana “Šarganska osmica”.

Opširnije...