Početna Smeštajni kapaciteti Hotel Beograd **

HOTEL "BEOGRAD" **

 

AKCIJA

(od decembra 2014. do aprila 2015. godine)

specijalni popust od 50% na neadaptirani smeštaj u hotelu Beograd.

 

hotel_beogradHotel "Beograd" je oaza mira i udobnosti smeštena usred uzavrele energije i burnog života centra Beograda, koji svakodnevno poseti hiljade ljudi i predstavlja idealnu bazu kako poslovnim ljudima, tako i onima koji putuju iz uživanja.

Lokacija hotela je izuzetna. Nalazi se u centru grada, u neposrednoj blizini železničke i autobuske stanice, sa odličnim vezama sa svim delovima grada. Nadomak je Knez Mihailove ulice, šetališta u kome možete osetiti sav šarm Beograda, nadomak mnogobrojnih pozorišta, muzeja i bioskopa, kao i Skadarlije - stare boemske četvrti. Takođe se nalazi u neposrednoj blizini Skupštine grada Beograda, Privredne Komore Srbije, Privredne Komore Beograda, brojnih ministarstava i ostalih institucija relevantnih za poslovne ljude.

Hotel raspoleže sa 15 dvokrevetnih, 20 jednokrevetnih i 15 soba sa francuskim ležajem, kao i 4 apartmana. Sve sobe su savremeno opremljene, sa kupatilom, telefonom, TV i svim ostalim komforom potrebnim gostima. Ukupan kapacitet hotela je 54 sobe (68 ležaja), što pruža mogućnost za smeštaj manjih grupa koje bi poslovno ili turistički posetili glavni grad Republike Srbije. U okviru hotela Beograd nalazi se restoran kapaciteta 120 mesta, koji radi tokom cele godine.

Poseban, odeljeni deo restorana veoma je prikladan za priređivanje poslovnih ručkova i večera, koktela i privatnih svečanosti. U prijatnom i mirnom ambijentu restorana serviraju se sve vrste specijaliteta domaće i internacionalne kuhinje, kao i kvalitetna pića. Takođe je gostima hotela na raspolaganju banket sala, u kojoj mogu organizovati poslovne sastanke, konferencije i prezentacije. Hotel je otvoren cele godine.

 

Cenovnik smeštaja u hotelu Beograd


cenovnik smestaja Hotel Beograd

 

Cenovnik mesečnog zakupa u hotelu Beograd


cenovnik mesecnok zakupa u hotelu beograd

 

Cenovnik za smeštaj grupa u hotelu Beograd


Vrsta usluge
Polupansion 2,600,00
Noćenje + doručak 2.100,00

 

Vikend popust

20% adaptirane sobe

40% nadaptirane sobe

 

Galerija

Kliknite na sliku za uvećan prikaz


Lokacija

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.