Početna Smeštajni kapaciteti Železničar ** - Vrnjačka banja

HOTEL "ŽELEZNIČAR" ** - VRNJAČKA BANJA

vrnjacka_banjaHotel "Železničar" je kategorisan kao hotel sa dve zvezdice. Nalazi se u najužem centru Vrnjačke Banje, na samom obodu vrnjačkog parka i 100 metara od centra, u neposrednoj blizini nadaleko poznatog termomineralnog izvora "Topla voda", za čija su svojstva znali još stari Rimljani. Raspolaže kapacitetom od 97 ležaja, tj. 53 sobe.

Struktura soba je sledeća:


  • 13 jednokrevetnih
  • 28 dvokrevetnih
  • 4 trokrevetnih
  • 4 poluapartmana
  • 4 apartmana

Sve sobe raspolažu sa kupatilom, toaletom i telefonom.

 

Hotelski restoran ima 230 mesta, a sala se može prema potrebi podeliti u tri odgovarajuće celine. Pogodan je za održavanje seminara, savetovanja, banketa i sl. Gostima je na raspolaganju i restoran "Romantika", koji se nalazi u sklopu hotela i poseduje kapacitet od 112 mesta, od toga 40 mesta u sali i 72 mesta na terasi restorana. Hotel je otvoren cele godine.

Hotel "Železničar" u Vrnjačkoj Banji je jedan od najtraženijih i najpopularnihji banjskih objekata - u proleće u mirisu lipa uživaju učesnici mnogobrojnih skupova: kongresa, simpozijuma, radničko sportskih igara, kao i učenika na nastavi u prirodi... u vrele letnje dane je idealno mesto za porodične godišnje odmore obogaćene raznovrsnim kulturno-zabavnim programima (Vrnjački karneval, Festival filmskog scenarija, Muzički festival "Vrnjci"...), topli jesenji dani privlače učesnike novih kongresa, festivala, seminara i sportskih susreta, djačkih ekskurzija... novogodišnji termini su uvek ranije prodati, a u vreme zimskog raspusta žičara na obližnjem Goču je spremna za nove goste, ljubitelje skijanja i mnogobrojnu decu.

Cenovnik

cenovnik hotela zeleznicar vrnjacka banja

 

Galerija

Kliknite na sliku za uvećan prikaz


Lokacija

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.