Početna Pivara

Mini pivara "ROMANTIKA" - Pivo "PREMIJER"


pivo_premijerSa velikim zadovoljstvom predstavljamo našu mini pivaru "Romantika", koja proizvodi pivo vrhunskog kvaliteta "Premijer". Premijer pivo je potpuno prirodno, bez dodataka konzervansa, aditiva ili bilo kojih drugih veštačkih supstanci. Pravi se po srednjevekovnom zakonu o čistoti piva, isključivo od slada, hmelja i vode. Proizvodi se u pivari u objektu "Želturista", u restoranu "Romantika" u samom centru Beograda, odakle se dalje distribuira do prodajnih mesta.

Pivo "Premijer" se isključivo služi točeno. Kuva se po češkoj recepturi, na tradicionalan i prirodan način od čistih sirovina češkog porekla. Naše pivo je nefiltrirano, zbog čega sadrži prirodne žive ćelije kvasca, za razliku od filtriranih i pasterizovanih piva, što je veliki prirodan izvor vitamina B, folne premijer_pivokiseline, cinka i magnezijuma. Pivo "Premijer" je zbog svih ovih svojih prirodnih sastojaka izuzetno zdravo, te veoma povoljno utiče na celokupan čovekov organizam.

Kvalitet i blagotvorno dejstvo "Premijer" piva osetićete i sami kada ga budete probali. Pre svega, uverićete se u njegovu jedinstvenu i karakterističnu boju i mutnoću, što je dokaz njegovog potpuno prirodnog sastava. Takođe, uverićete se i u poseban i neponovljiv ukus našeg, domaćeg Premijer piva, koji ćete nakon popijene čaše još dugo nositi sa sobom...

 

Naše Premijer pivo se toči:

  • - U restoranu Romantika, Savska br. 6, tel: 011/2687-725
  • - U restoranu na železničkoj stanici Beograd, tel: 011/2646-265
  • - U hotelu Železničar u Vrnjačkoj banji, tel: 036/612-368