Početna Restorani

RESTORAN "ROMANTIKA"

romantika_restoranRomantika je ponovo u modi. Restoran "Romantika" za sva vaša slavlja i svečanosti. Restoran otvorenog srca u srcu Beograda. 
Kapacitet restorana je 250 mesta, sa parkingom, preko puta Palate pravde.

Restoran je podeljen u tri sale:


  • Restoranska sala – kapaciteta 150 mesta
  • VIP sala – kapaciteta 40 mesta
  • Sač sala – kapaciteta 60 mesta

 

U restoranu je moguće organizovati razne proslave, slavlja, venčanja, a VIP sala je idealna za poslovne ručkove, konferencije ili prezentacije. Za sva Vaša slavlja postoji mogućnost dogovora oko cene menia.

 

Restoran domaće kuhinje, čiju ponudu izdvajaju specijaliteti, jagnjetina i teletina ispod sača, jela sa roštilja, kao i jedinstveno pivo «Premijer», proizvedeno u pivari «Romantika».
Pivo „Premijer“ je potpuno prirodno, bez dodataka konzervansa, aditiva ili bilo kakvih drugih veštačkih supstanci.Pivo „Premijer“ se kuva po češkoj recepturi, na tradicionalan i prirodan način od čistih sirovina češkog porekla.

Opširnije...

 

KAFE BAR "VUKOV SPOMENIK"

vukov_spomenikU okviru kompleksa želeničke stanice "Beovoza" Vukov spomenik, nalazi se i kafe-bar "Vukov spomenik". Idealno mesto za pauzu pred putovanje... Moderan i prijatan ambijent uz pristupačne cene, su dovoljni argumenti da kafe bar "Vukov spomenik" bude omiljeno mesto, kako poslovnim ljudima, slučajnim prolaznicima, tako i studentima obližnjih fakulteta....

Opširnije...

 

RESTORACIJA - ŽELEZNIČKA STANICA BEOGRAD

restoracija_beogradSpoj modernog i tradicionalnog…
U jednoj od najlepših starih gradjevina u Beogradu, zgradi beogradske železničke stanice, smeštena je Restoracija , jedan od objekata kojima raspolaže Privredno društvo “Želturist”.


Restoraciju na železničkoj stanici Beograd čini više delova, sjedinjenih u jednu celinu, koja svojom ponudom zadovoljava ugostiteljske potrebe široke lepeze gostiju. Kapacitet restorana je 400 mesta, od toga 218 mesta u baštama i 182 mesta rasporedjena u različitim salama. Bašte su podeljene u tri celine: Jelen bašta kapaciteta 100 mesta, Peron bašta 74 mesta i Coca Cola bašta 44 mesta. Sale su takodje podeljene u dva dela: Jelen sala sa kapacitetom od 100 mesta, Peron sala od 82 mesta, u okviru koje se nalazi nepušačka sala 32 mesta, VIP sala od 30 mesta i pušačka sala od 20 mesta.

Opširnije...

 

RESTORAN "MAKIŠ" - ŽELEZNIK

Adresa: Lole Ribara 2, Beograd

Telefon: +381 11 2577 536

vrnjacka_banjaRestoran Makiš Železnik raspolaže kapacitetom od 400 mesta, što ga čini pogodnim za organizovanje velikih skupova, poput venčanja, velikih poslovnih proslava, sindikalnih okupljanja. Takodje, svojim kapacitetom pruža mogućnost ishrane za velike grupe djaka, studenata, sportista, koji bi koristili usuge smeštaja u hotelu Železničar Makiš.

U svojoj ponudi, restoran ima širok izbor gotovih jela, jela sa roštilja, kao i specijalitete nacionalne kuhinje. Posebna pogodnost čini parking u neposrednoj blizini. Pozicija restorana Makiš, pogoduje gostima koja za dolazak ili odlazak iz Beograda koriste Obrenovački novi put ili Ibarsku magistralu.

Opširnije...

 

RESTORACIJA - ŽELEZNIČKA STANICA NOVI SAD

Telefon: +381 21 420 700
 

BIFE - ŽELEZNIČKA STANICA NIŠ

Telefon: +381 18 561 196