Početna Restorani Restoracija

RESTORACIJA - ŽELEZNIČKA STANICA BEOGRAD

restoracija_beogradSpoj modernog i tradicionalnog…
U jednoj od najlepših starih gradjevina u Beogradu, zgradi beogradske železničke stanice, smeštena je Restoracija , jedan od objekata kojima raspolaže Privredno društvo “Želturist”.


Restoraciju na železničkoj stanici Beograd čini više delova, sjedinjenih u jednu celinu, koja svojom ponudom zadovoljava ugostiteljske potrebe široke lepeze gostiju. Kapacitet restorana je 400 mesta, od toga 218 mesta u baštama i 182 mesta rasporedjena u različitim salama. Bašte su podeljene u tri celine: Jelen bašta kapaciteta 100 mesta, Peron bašta 74 mesta i Coca Cola bašta 44 mesta. Sale su takodje podeljene u dva dela: Jelen sala sa kapacitetom od 100 mesta, Peron sala od 82 mesta, u okviru koje se nalazi nepušačka sala 32 mesta, VIP sala od 30 mesta i pušačka sala od 20 mesta.

Posebnu pogodnost čini mogućnost poslovnih prezentacija, sastanaka i proslava , za manji broj gostiju u nekom od odvojenih delova. Pored specijaliteta nacionalne kuhinje, gotovih jela: punjene paprika, čorbastog pasulja, musake od krompira I sarme od kiselog kupusa, gostima Restoracije je na raspolaganju i “Premijer” pivo, koje se po češkoj recepturi, od čeških sirovina, bez konzervansa i aditiva proizvodi u restoranu “Romantika” u Beogradu, Savska br.6.

Uverite se, da u našoj Restoraciji na železničkoj stanici Beograd, uvek možete pronaći ponešto za svakog putnika “namernika” I gosta, iz širokog asortimana hrane i pića.

 

Adresa: Savski trg 2

Telefon: +381 11 2646 265

 

Galerija

Kliknite na sliku za uvećan prikaz

 

Lokacija

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.