Početna Restorani Romantika

RESTORAN "ROMANTIKA"

romantika_restoranRomantika je ponovo u modi. Restoran "Romantika" za sva vaša slavlja i svečanosti. Restoran otvorenog srca u srcu Beograda. 
Kapacitet restorana je 250 mesta, sa parkingom, preko puta Palate pravde.

Restoran je podeljen u tri sale:


  • Restoranska sala – kapaciteta 150 mesta
  • VIP sala – kapaciteta 40 mesta
  • Sač sala – kapaciteta 60 mesta

 

U restoranu je moguće organizovati razne proslave, slavlja, venčanja, a VIP sala je idealna za poslovne ručkove, konferencije ili prezentacije. Za sva Vaša slavlja postoji mogućnost dogovora oko cene menia.

 

Restoran domaće kuhinje, čiju ponudu izdvajaju specijaliteti, jagnjetina i teletina ispod sača, jela sa roštilja, kao i jedinstveno pivo «Premijer», proizvedeno u pivari «Romantika».
Pivo „Premijer“ je potpuno prirodno, bez dodataka konzervansa, aditiva ili bilo kakvih drugih veštačkih supstanci.Pivo „Premijer“ se kuva po češkoj recepturi, na tradicionalan i prirodan način od čistih sirovina češkog porekla.


HIT PONUDA / POKLON MLADENCIMA

Svim budućim mladencima, koji za svoje svadbeno veselje odaberu naš restoran "Romantika", pored maksimalne ljubaznosti i gostoprimstva, izuzetnog kvaliteta i efikasnosti, poklanjamo i "Medeni vikend" u nekom od naših hotela "Železničar u Vrnjačkoj Banji ili hotel "Železničar" u Vranjskoj Banji. Odahnite i nastavite Vašu "plovidbu bračnim vodama" u nekoj od najpoznatijih Banja u Republici Srbiji. Odmorite se u šetnji banjskim parkovima, provedite prijatne trenutke u nekom od bazena, SPA centru ili termalnim kadama. Vrnjačka i Vranjska Banja Vam nude baš ono što Vam je nakon svečano izgovorenog "DA" najpotrebnije, ODMOR.

Galerija

Kliknite na sliku za uvećan prikaz

 

Novo u ponudi restorana "Romantika"

Kliknite na sliku za uvećan prikaz


Lokacija

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.